Здравейте колеги. От няколко дни съм собственик на едно бижу Алфа 159, но навигацията ми е много странна и не мога да се оправя. Съответно имам няколко въпроса. 1 Телефона възможно ли е да е кодиран? Чете ли мр3 дискове? Къде може да ми дадат карта на България работеща и актуална? И изобщо как се борави с това чудо на техниката??? Благодаря предварително. Щях да забравя, но кажете и как да се записват дискове за това чудо с Нищо или друг вариант????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с оригиналната навигация
Collapse
X
-
Има една тема относно голямата навигация, потърси я, има всички отговори.
Накратко
1 телефона работи с всички оператори, виж да нямаш пин код
2Да
3Ъпдейтваш и записваш
4 Борави се тегаво докато зададеш адрес, оттам води прилично
5 Дискове се записват с уиндоус 7 на ниска скоростAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
-
Става и Roxio Easy Media Creator 10.Използваш Burn image. Дисковете трябва да само CD. С ДВД не става, не ги чете.
Записваш една карта на един диск и завършваш/затваряш диска, да не може да се записва след това.
Скоростта е x2 . В краен случай може и х4.
Веднъж като свикнеш с навигацията се борави лесно.
Трябва малко да поръчкаш/настроиш функциите на навито, защото не при всеки зададен маршрут ще ти преизчислява от маршрута и ще ти дава алтернативен маршрут.
Има нови карти от тази година.Актуални са и има почти всичко на тях : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=92453Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
Comment